Акціонерам

Новини

29.05.2017
Про виплату дивідендів за 2016 рік.

22.02.2017
Повідомлення про проведення річних (чергових) загальних зборів 27 березня 2017 р.

22.04.2016
ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод" звітує за 2015 рік.

25.03.2016
Повідомлення про результати проведення загальних зборів акціонерів, що відбулись 16 березня 2016 року.

Покупцям

17.02.2017
До уваги оптових покупців нашої продукції!

10.01.2017
До уваги оптових покупців нашої продукції!

28.11.2016
До уваги оптових покупців нашої продукції!

20.04.2016
До уваги оптових покупців нашої продукції!

Нагороди

Диплом Міністрерства аграрної політики та продовольства України
Кращий суб'єкт господарювання публічного сектору економіки
01.05.2015  Ще три новинки від ПАТ “Новоград-Волинського хлібозаводу”

Кожен день ми зустрічаємося з хлібом, він супроводжує нас від народження до глибокої старості. Хліб для людини вічний символ життя, благополуччя і достатку. І дуже хочеться щоб всі ми з вами до глибини своєї душі сприймали сенс цих слів, а не просто як гарні фрази.

Спеціалісти лабораторії хлібозаводу, на протязі багатьох років розробляють та впроваджують у виробництво нові рецептури хлібобулочних виробів, дотримуючись при цьому національних традиційних технологій.


Результатом цієї роботи на полицях магазинів з'явився новий асортимент:

-       хліб «Звягельський особливий» житньо-пшеничний подовий;

-        хліб “Пшеничний звягельський” формовий.

   Нові види виготовляються на рідких житніх заквасках та опарах, які готуються з використанням чистих культур молочнокислих бактерій, оновлення яких на виробництві проводиться щоквартально. Смакові та поживні властивості вказаних хлібів значно покращуються за рахунок такого способу приготування тіста. А ще в рецептурну складову цих хлібів додається олія соняшникова, яка надає м'якушці хліба: рівномірну пористість, більшу еластичність, меншу крихкуватість, довшу свіжість.

   Цікаво повідомити споживачам, що хліб “Звягельський особливий” житньо-пшеничний подовий, наприклад, містить в одному буханці лише 0,7 грама солі та 0,3 грама дріжджів, що білки житнього хліба багаті незамінною амінокислотою (лізином), харчовими волокнами, марганцем, цинком, міддю, які так необхідні людському організму для міцного здоров'я.

   З 1 травня введено у виробництво хліб пшеничний подовий — унавський. Рецептура на цей хліб взята зі збірника існуючих рецептур хлібобулочних виробів, але ми вже працюємо над розробкою своєї рецептури. І майбутні нові вироби будуть носити назву нашого рідного міста та річки Случ, оспіваної у багатьох віршах українських поетів. Можливо хлібобулочні вироби будуть називатися “надслучанськими”, “случанськими” або іншими назвами, з покращеними смаковими властивостями.

І хочеться закінчити словами поета Василя Симоненка:

“Та нехай над землею година

Чи негода лютує і рве -

Вічна мудрість простої людини

В паляниці звичайній живе”.

  

Начальник лабораторії

В.А. Корнійчук

Назад
© 2012 ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод". Розроблено ТОВ "Емкон"