Виживання житнього хліба допомагає знизити холестерин
у крові, покращує обмін речовин, роботу серця, виводить шлаки, допомагає
лікувати декілька десятків захворювань, в тому числі і онкологічних.
Без сумніву, жито володіє
лікувальними властивостями. Здатне виводити шлаки, солі, токсини, дякуючи чому
допомагає усунути причини багатьох захворювань.
Відомо, що в 70-ті роки Люксембург з
онкології кишківника був в перших рядах негативного рейтингу. З початком
вживання житнього хліба і висівок за даним показником він потрапив до кінця
списку. В Німеччині і Польщі жит
ній хліб рахується дієтичним продуктом. Він також
корисний для людей, які страждають на малокров’я і сахарний діабет.
Але треба зауважити, що через
підвищену кислотність, яка захищає від плісняви і руйнуючих процесів, житній
хліб не рекомендується до вживання людям з підвищеною кислотністю шлунку та страждаючих
виразковими захворюваннями.
Хочемо також попередити споживачів, що не весь хліб,
який наданий в торгівлю, як

житньо-пшеничний є таким. Окремі виробники
хлібобулочної продукції використовують технології, що дозволяють затемняти хліб
пшеничних сортів спеціальними добавками, які виключають з рецептури житнє
борошно. А це, звісно, нівелює корисні властивості такого хліба.
Новоград-Волинський хлібозавод у
виробництві хліба та хлібобулочних виробів дотримується всіх особливостей
традиційних технологій та стандартів. Ми дбаємо про здоров’я споживачів нашої
продукції та рекомендуємо до споживання житньо-пшеничні сорти хліба нашого
виробництва:
-
хліб
«Звягельський особливий», подовий;
-
хлібчик
«Васильківський», формовий;
-
хліб
«Апетит», подовий;
-
хліб «Лускунчик», формовий, з додаванням насіння
соняшника, родзинок, кмину й яблучного повидла та солоду.
Чи є у вашому щоденному раціоні хліб з житнього борошна? Який хліб вам більше до вподоби?
Відповіді на ці запитання, а також питання, що цікавлять вас, ви можете розмістити на нашій сторінці в Facebook. 
Ми піклуємось про ваше здоров'я, тому ваша думка важлива.