Акціонерам

Новини

29.05.2017
Про виплату дивідендів за 2016 рік.

22.02.2017
Повідомлення про проведення річних (чергових) загальних зборів 27 березня 2017 р.

22.04.2016
ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод" звітує за 2015 рік.

25.03.2016
Повідомлення про результати проведення загальних зборів акціонерів, що відбулись 16 березня 2016 року.

Покупцям

17.02.2017
До уваги оптових покупців нашої продукції!

10.01.2017
До уваги оптових покупців нашої продукції!

28.11.2016
До уваги оптових покупців нашої продукції!

20.04.2016
До уваги оптових покупців нашої продукції!

Нагороди

Диплом Міністрерства аграрної політики та продовольства України
Кращий суб'єкт господарювання публічного сектору економіки
21.04.2015  Житній хліб вживати корисно!

З настанням весни, коли організму людини починає не вистачати вітамінів, хлібопекарні рядять включити в раціон харчування житній хліб. Жито – одне з найважливіших зі злакових культур. Норма вживання житнього борошна (у відсотках до всіх злакових) – біля 30%. Житнє борошно володіє...


Житній хліб вживати корисно!

З настанням весни, коли організму людини починає  не вистачати вітамінів, хлібопекарні рядять включити в раціон харчування житній хліб. Жито – одне з найважливіших зі злакових культур. Норма вживання житнього борошна (у відсотках до всіх злакових) – біля 30%.  Житнє борошно володіє численними корисними властивостями. До складу входить необхідна нашому організму амінокислота – лізин, клітчатка, марганець, цинк, на 30% більше заліза, ніж в складі пшеничного борошна, в 1,5 – 2 рази більше магнію та калію. Житній хліб випікається на рідких заквасках з використанням чистих культур молочнокислих бактерії з мінімальною кількістю дріжджів.

Виживання житнього хліба допомагає знизити холестерин у крові, покращує обмін речовин, роботу серця, виводить шлаки, допомагає лікувати декілька десятків захворювань, в тому числі і онкологічних.

Без сумніву, жито володіє лікувальними властивостями. Здатне виводити шлаки, солі, токсини, дякуючи чому допомагає усунути причини багатьох захворювань.

Відомо, що в 70-ті роки Люксембург з онкології кишківника був в перших рядах негативного рейтингу. З початком вживання житнього хліба і висівок за даним показником він потрапив до кінця списку. В Німеччині і Польщі жит

ній хліб рахується дієтичним продуктом. Він також корисний для людей, які страждають на малокров’я і сахарний діабет. 

Але треба зауважити, що через підвищену кислотність, яка захищає від плісняви і руйнуючих процесів, житній хліб не рекомендується до вживання людям з підвищеною кислотністю шлунку та страждаючих виразковими захворюваннями.

Хочемо також попередити споживачів, що не весь хліб, який наданий в торгівлю, як

 житньо-пшеничний є таким. Окремі виробники хлібобулочної продукції використовують технології, що дозволяють затемняти хліб пшеничних сортів спеціальними добавками, які виключають з рецептури житнє борошно. А це, звісно, нівелює корисні властивості такого хліба.

Новоград-Волинський хлібозавод у виробництві хліба та хлібобулочних виробів дотримується всіх особливостей традиційних технологій та стандартів. Ми дбаємо про здоров’я споживачів нашої продукції та рекомендуємо до споживання житньо-пшеничні сорти хліба нашого виробництва:

-         хліб «Звягельський особливий», подовий;

-         хлібчик «Васильківський», формовий;

-         хліб «Апетит», подовий;

-         хліб «Лускунчик», формовий, з додаванням насіння соняшника, родзинок, кмину й яблучного повидла та солоду.


Чи  є у вашому щоденному раціоні хліб з житнього борошна? Який хліб вам більше до вподоби? 

Відповіді на ці запитання, а також питання, що цікавлять вас, ви можете розмістити на нашій сторінці в Facebook. 

Ми піклуємось про ваше здоров'я, тому ваша думка важлива. 

Назад
© 2012 ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод". Розроблено ТОВ "Емкон"