Акціонерам

Новини

24.05.2018
До відома акціонерів!

22.03.2018
До відома акціонерів!

15.03.2018
До уваги акціонерів Товариства!

21.02.2018
Повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів 26 березня 2018 року.

Покупцям

28.03.2018
До уваги оптових покупців нашої продукції!

26.03.2018
До уваги оптових покупців нашої продукції!

28.12.2017
До уваги оптових покупців нашої продукції!

27.11.2017
До уваги оптових покупців нашої продукції!

Нагороди

Нагороди Bakery Ukraine - 2017
Диплом ГРАН-ПРІ
07.06.2018  ДОБРИЙ ХЛІБ НА ЧИСТІЙ ВОДІ!

 Нагальна проблема якості води відома всім мешканцям нашого міста і стає з кожним роком все більш актуальною. А тема якості води для приготування та замісу тіста хвилює всіх хлібопекарів, так як В О Д А разом з Б О Р О Ш Н О М - один з основних компонентів хлібобулочних виробів. Від її кількості, хімічного складу та біологічної активності залежить інтенсивність мікробіологічних і ферментативних процесів в тісті. Так, наприклад, жорсткість води впливає на консистенцію тіста,   на його смакові та ароматичні властивості, форму та зовнішній вигляд  виробів. А надлишок мінеральних домішок вбиває мікрофлору житніх заквасок.

Розуміючи свою відповідальність перед споживачами ,як виробника ,найбільш затребуваної групи товарів, керівництво ПрАТ “Новоград-Волинський хлібозавод”  прийняло рішення  про встановлення сучасної системи очищення води. Ця система дозволить поліпшити  фізико-хімічні і біологічні показники води, яка використовується для виготовлення  хлібобулочних виробів, та для забезпечення побутових потреб працівників заводу у чистій, безпечній та смачній воді.

Система складається з 4 етапів очистки.

На 1-му етапі відбувається механічне очищення від великих частинок домішок (іржа, мул, пісок). Вода проходить через 2 колони, заповнені в нижній частині піском фракції 0,4-0,6, а в верхній частині антрацитовим вугіллям.

На 2-му етапі вода проходить через 2 колони з кокосовим вугіллям для очищення від  хлору, запаху та мутності.

3-ій етап — це етап тонкої очистки до 5 мікрон від остаточних домішок.

На 4-му етапі відбувається обробка потоку води ультрафіолетовим опромінюванням , що забезпечує мікробіологічне очищення від бактерій, синьо-зелених водоростей, плісняви.

Все обладнання очисної системи  від найкращих світових виробників (США, Канада).

Наше підприємство принципово не використовує для виробництва продукції дуже поширених в наш час консервантів та поліпшувачів, термофільні дріжджі, а сьогодні, ще й перейшло на виготовлення продукції на очищеній та безпечній воді.

Нехай смакує!

 

Назад
© 2012 ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод". Розроблено ТОВ "Емкон"