На XII міжнародній спеціалізованій виставці «Хліб-2007» дегустаційна комісія у складі провідних фахів¬ців хлібопекарської і кондитерської промисловості України, а також за участю представників Франції удостоїла найвищою нагородою — гран-прі — хлібчики висівкові ВАТ «Новоград-Волинський хлібозавод».
Високу нагороду голові правління С.Ф. Портянку вручали генеральний директор, голова ради об'єд¬нання «Укрхлібпром» О. М. Васильченко та генераль-ний директор виставкової фірми «Троян» В.Г. Виноградов. Нова нагорода свідчить про те, що колек¬тив хлібозаводу постійно дбає про якість продукції, поповнення асортименту, високо тримає марку свого підприємства.
Рецептуру хлібчиків розробили спеціалісти підпри¬ємства, зокрема, начальник лабораторії В.А. Корнійчук, інженер-технолог Г.В. Горбонос.
Як розповіли на заводі, хлібчики висівкові подові виготовляють за класичною технологією з екологічно чистої сировини — борошна пшеничного вищого ґатунку, дріжджів пресованих хлібопекарських, солі, цукру, маргарину та пшеничних висівок.
Ця продукція відноситься до виробів, збагачених харчовими волокнами. ЇЇ рекомендують вживати для нормалізації функцій органів травлення, маси тіла, виведення із організму токсичних речовин.
Хто з новоград-волинців купував названу продук¬цію, переконався, наскільки вона смачна і корисна.
Л. МИКОЛАЄНКО.
|