12.11.2020 ЧЕРГОВІ ПЕРЕМОГИ ХЛІБОЗАВОДУ Докладніше
06.10.2020 Підтримка військових в зоні ООС. Докладніше
15.05.2020 НОВИНКА! Хліб "Тостовий висівковий" Докладніше
14.05.2020 НОВИНКА! Хліб "Ароматний" Докладніше
21.11.2019 Чи справді шкідливий хліб на дріжджах? Докладніше
24.07.2019 НОВИНКА! Хліб "Смакота" та Батон "Молочний" Докладніше
03.06.2019 Житній хліб і "здоровий спосіб життя" або який хліб найкорисніший? Докладніше
03.01.2019 НОВИНКА! Хліб "Тостовий" Докладніше
12.11.2018 ЧИ МОЖНА ЇСТИ ХЛІБ КОЛИ СИДИШ НА ДІЄТІ? ЧИМ КОРИСНИЙ ХЛІБ? Докладніше
07.06.2018 ДОБРИЙ ХЛІБ НА ЧИСТІЙ ВОДІ! Докладніше
04.05.2018 Про зміну поточного рахунку ПрАТ "Новоград-Волинський хлібозавод" Докладніше
04.04.2018 Про зміну типу і назви ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод" Докладніше
30.03.2018 ВІТАЄМО З ВЕЛИКОДНЕМ!
Докладніше
28.03.2018 До уваги споживачів та партнерів!
Пропозиція ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод" до Великодніх свят. Докладніше
13.10.2016 ВІТАЄМО ПЕКАРЯ-МАЙСТРА ПАТ "НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД" ЛІДІЮ ВАСИЛІВНУ ЄВТУШЕНКО З ПРИСВОЄННЯМ ЗВАННЯ "ПОЧЕСНИЙ ПЕКАР УКРАЇНИ" !
Докладніше
02.12.2015 До уваги споживачів та партнерів!
Відповідаючи на Ваші неодноразові телефонні звернення, щодо можливого підвищення цін на хлібобулочні вироби, ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод" повідомляє наступне: Докладніше
01.05.2015 Ще три новинки від ПАТ “Новоград-Волинського хлібозаводу”
Кожен день ми зустрічаємося з хлібом, він супроводжує нас від народження до глибокої старості. Хліб для людини вічний символ життя, благополуччя і достатку. І дуже хочеться щоб всі ми з вами до глибини своєї душі сприймали сенс цих слів, а не просто як гарні фрази.
Спеціалісти лабораторії хлібозаводу, на протязі багатьох років розробляють та впроваджують у виробництво нові рецептури хлібобулочних виробів, дотримуючись при цьому національних традиційних технологій. Докладніше
21.04.2015 Житній хліб вживати корисно!
З настанням весни, коли організму людини починає не вистачати вітамінів, хлібопекарні рядять включити в раціон харчування житній хліб. Жито – одне з найважливіших зі злакових культур. Норма вживання житнього борошна (у відсотках до всіх злакових) – біля 30%. Житнє борошно володіє... Докладніше
13.03.2015 До відома оптових покупців та споживачів нашої продукції: проблеми з пропіканням хліба білого формового (1 сорт, 0,750 кг) та хліба пшеничного формового (вищий сорт, 0,650 кг) усунуто. Докладніше
03.03.2015 УВАГА! У нас нова поштова скринька: nv-hlib@ukr.net Докладніше
|